UPIS JE U TOKU

Pridružite nam se!

DOBRODOŠLI!

UPISNI ROK

Svakog radnog dana od 17:00 do 21:00.

Zona 3, II sprat lokal K4/2.

Kontakt telefoni:
018/530-701
064/12-74-822

Email:
enjoyenglish.nis@gmail.com

Porodični popusti za polaznike svih uzrasta!

Inspirišemo

Ljubav Prema Učenju

Interaktivna nastava

U okviru svakog Programa

Kursevi engleskog jezika

Od predškolskih do specijalizovanih kurseva za odrasle, možete biti sigurni da će naš sertifikat oslikati znanje stečeno u okviru naših programa.

Kursevi nemačkog jezika

Nemački jezik otvara vrata Evrope, uzlazne popularnosti i vrlo vredna veština velike upotrebne vrednosti.

Priprema školskog gradiva

Savladavanje školskog gradiva i postizanje boljih rezultata u okviru osnovnih i srednjih škola zaista nikada nije bilo lakše.

Priprema za međunarodne diplome

FCE, CAE, TOEFL, IELTS su samo popularniji izbori naših polaznika. Ako želite pristupiti nekom međunarodno priznatom ispitu, naša vrata su otvorena za pripreme tokom cele godine.

Tu smo za vas

Preko 30 godina

Više od Tri Decenije Izvrsnosti

Sa ponosom ističemo više od tri decenije izuzetnosti u pružanju kvalitetnog jezičkog obrazovanja. Naša bogata istorija seže preko trideset godina unazad, tokom kojih smo kontinuirano unapređivali naše metode i pristupe kako bismo pružili vrhunsku edukaciju našim polaznicima.

Naši sveobuhvatni kursevi su pažljivo osmišljeni da odgovore na raznolike potrebe i nivoe veština naših polaznika. Bez obzira da li ste apsolutni početnik ili već posedujete određeno znanje jezika, naši kursevi će vam omogućiti da napredujete u skladu sa vašim individualnim tempom i ciljevima.

Ono što nas ističe je naša dokazana istorija uspeha. Generacije polaznika su prošle kroz naše učionice i stekle suvereno znanje jezika koje im je omogućilo profesionalni napredak i međunarodnu komunikaciju. Naša škola jezika nije samo mesto učenja jezika, već i mesto gde se neguje razumevanje različitih kultura i promoviše globalna komunikacija.

Naša posvećenost razvoju jezičkih veština ide ruku pod ruku sa razvijanjem šireg kulturnog razumevanja. Naši predavači nisu samo stručnjaci za jezik, već i ambasadori kulture i međunarodne povezanosti. Kroz naše kurseve, polaznici ne samo da nauče jezik, već i razvijaju dublje poštovanje i interesovanje za raznolikost sveta oko sebe.

Pridružite nam se i postanite deo tradicije izvrsnosti. Krenite na putovanje jezičkog rasta koje će vas obogatiti ne samo jezičkim veštinama, već i novim perspektivama i mogućnostima koje otvara poznavanje jezika i kulture. Vaša avantura u svetu jezika počinje ovde.

Mi smo Enjoy English

Hajde da učimo zajedno!

Sa velikim oduševljenjem želimo da uspostavimo kontakt s vama i pomognemo vam na vašem jezičkom putovanju učenja. Bez obzira da li imate pitanja o našim kursevima, rasporedu ili bilo kojim drugim pitanjima, naš posvećeni tim je tu da pomogne. Slobodno nas kontaktirajte putem sledećih kanala:

Telefon:018/530-701; 064/12-74-822
Email: enjoyenglish.nis@gmail.com
Adresa: Zona 3, II sprat, Lokal K4/2

Takođe možete koristiti donji kontakt formular da nam direktno pošaljete poruku. Hajde da započnemo ovaj razgovor i zajedno radimo na ostvarivanju vaših jezičkih ciljeva. Radujemo se vašem kontaktu!