O NAMA

NAŠI POČECI

map-1251736_1920

Škola stranih jezika „Enjoy English“ je osnovana 01.09.1990. godine, što znači da se bavi obrazovanjem već 30 godine. Od 1990. do 1994. godine škola je imala poslovno sedište u Negotinu u prostorijama Pedagoške akademije. Od 1995 do 2005. godine pored održavanja nastave u P.C. Zona 3 škola je imala saradnju i sa osnovnim školama „Branko Miljković“, „Car Konstantin“ (ranije „21. Maj“) i „Miroslav Antić;“ (ranije „Rodoljub Čolaković“). Takođe od marta 1996-2004. godine škola „Enjoy English“ je imala poslovno sedište u Knjaževcu gde je uspešno organizovala i izvodila nastavu engleskog jezika za sve uzraste i nivoe znanja. Od 1995. godine škola je imala saradnju i organizovali smo letnju i zimsku školu engleskog jezka na Kopaoniku (Hotel „Junior“) u saradnji sa DP „Đuro Salaj“ iz Beograda, pa su tako deca imala mogućnost da prošire svoje znanje uz pomoć eminentnih predavača engleskog jezika iz Amerike i Engleske.

RAD U ZONI 3

zona3

Sedište škole je u poslednjih 16 godina u P.C. Zona 3 na Bulevaru Nemanjića. Nastava se organizuje za sve uzraste i nivoe znanja, počev od engleskog zabavišta, za decu predškolskog uzrasta od 3-6 godina, pa do kurseva za đake, omladinu i odrasle. Polaznici kurseva su svrstani u male jezičke grupe od 5 do 8 polaznika istog ili sličnog uzrasta i nivoa znanja. Pored upotrebe originalnih i najsvremenijih metoda Oxford University Press-a i Longman-a za učenje engleskog jezika, u nastavi se koriste audio i vizuelna sredstva kao i DVD program što doprinosi boljem kvalitetu nastave i dostizanju svetskih standarda u učenju jezika.
Da deci i odraslima učenje jezika ne bi bilo suvoparno škola ima i svoju biblioteku. Ona je na raspolaganju svim polaznicima škole i pruža im priliku da se upoznaju sa klasicima i savremenim delima na engleskom, što im nije ponuđeno u osnovnoj i srednjoj redovnoj školi.
Za mlađi uzrast, škola organizuje priredbe na kraju školske godine, pa deca na taj način imaju mogućnost da pokažu svoju kreativnost i scenski talenat. U okviru engleskog zabavišta pored završnih priredbi deca takođe imaju proslave rođendana u organizaciji predavača i novogodišnji maskenbal kada im Deda Mraz deli paketiće.
Pored organizovanja kurseva engleskog jezika „Enjoy English“ je uvela od 1996. godine učenje i drugih svetskih jezika za sve uzraste uz pomoć kvalifikovanih predavača za italijanski, nemački, španski i francuski jezik.
Uz opšte nudimo i specijalizovane metode za učenje poslovnog engleskog, engleskog za lekare, inženjere za poznavanje kompjutera, kao i usluge prevođenja sa svih jezika koje podučavamo uz saradnju sa stalnim sudskim tumačima za prevođenje zvaničnih dokumenata (diploma, pasoša, sudskih dokumenata). Za polaznike srednjeg i višeg nivoa znanja vršimo pripreme za polaganje ispita i dobijanje međunarodno priznatih diploma: FCE, CAE, TOEFL, IELTS…
Osim organizovanja nastave u matičnoj školi u P.C. Zona 3 od 1996. godine imamo saradnju sa vrtićima na nivou grada, a takođe organizujemo nastavu u radnim organizacijama i firmama uz posebno povoljne uslove.